Maximaal vitaal

5 tips voor ultieme resultaten van een Botox-behandeling

5 tips voor ultieme resultaten van een Botox-behandeling

Geplaatst op

Steeds vaker laten mensen een Botoxbehandeling uitvoeren om er jonger uit te zien en zich levendiger te voelen. Hieronder geven we je vijf tips om het meeste uit je Botox-behandeling te halen.

Kies een goede cosmetische kliniek

Het is van cruciaal belang dat je de juiste cosmetische kliniek kiest voor de behandeling. Een ervaren cosmetisch arts weet goed wat je nodig hebt. Je herkent een betrouwbare cosmetisch arts voor Botox-behandelingen aan het NVCG-logo. Dokter Frodo is bijvoorbeeld door de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Chirurgie gecertificeerd als Botox specialist.

Bezuinig niet op een Botox-behandeling

Behandelingen zoals Botox zijn geen ingrepen waar je op moet besparen. In veel gevallen krijg je waar je voor betaalt, dus het vinden van de juiste behandelmethode is belangrijker dan het besparen van een paar euro’s.

Overdrijf niet in hoeveelheden

Met een klein beetje Botox kun je al een heel mooi eindresultaat behalen. Dit verschilt echter per persoon. Je behandelaar weet altijd een goede inschatting te maken van de benodigde hoeveelheid. Vergeet niet dat je altijd meer kunt toevoegen, maar dat je het niet kunt verwijderen nadat het geïnjecteerd is. Begin met een beetje en voeg er meer aan toe als je denkt dat je het nodig hebt.

Combineer botox met een goede huidverzorgingsroutine

Je kunt de resultaten van Botox verlengen door de omgeving goed te hydrateren en de juiste reinigingsproducten te gebruiken. Hiermee voorkom je de veroudering van de huid. Draag ook een zonnebrandcrème in de zon om rimpels, lijntjes en andere tekenen van veroudering te voorkomen.

Wrijf niet over het behandelde gedeelte

In de eerste 24 uur na het ontvangen van Botox behandeling moet je wrijven in het behandelde gebied vermijden. Het is ook een goed idee om de eerste dagen na de behandeling geen zware oefeningen te doen. Denk bijvoorbeeld aan trainingen waarbij veel druk op je lichaam komt te staan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden