Maximaal vitaal

Injectables: de soorten, voordelen en kosten

Injectables: de soorten, voordelen en kosten

Geplaatst op

Door injectables krijg je weer een frisse en jongere uitstraling. Het grote voordeel aan injectables is dat het veilige en effectieve behandelingen zijn. We maken bij injectables een onderscheid tussen botox en fillers. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende injectables en de voordelen en kosten van de behandelingen.

Botox

Met botox worden rimpels minder zichtbaar. Iedere dag gebruik je onbewust veel je gelaatsspieren. Door het gebruik hiervan kunnen er kraaienpootjes, lijnen en fronsrimpels ontstaan. Met botox ontspannen je spieren en hierdoor verdwijnen de rimpels, waardoor je weer een zachtere en jongere uitstraling krijgt in het gezicht. De effecten van botox houden ongeveer 3 maanden tot een halfjaar aan.

Voordelen botox

  • De duur van een botoxbehandeling is maar 10 minuten
  • Binnen 2 tot 3 dagen zie je de effecten van botox al
  • De effecten van botox houden 3 tot 6 maanden aan

Kosten botox

De kosten van een botox behandeling verschillen tussen de € 150,- en € 600,-. De prijs hangt onder meer af van de plek waar je botox wilt hebben en het aantal regio’s dat je wilt laten behandelen.

Fillers

Met een fillers behandeling krijgt je gezicht weer een jeugdige uitstraling en vorm. Fillers worden ook gebruikt om je lippen in het gezicht voller te maken. Wanneer we ouder worden verslapt onze huid, verminderd het vetweefsel in ons gezicht en neemt de botstructuur af. Dit zorgt voor het ontstaan van rimpels en we krijgen hierdoor een smaller gezicht. Met fillers ga je deze effecten tegen. Gemiddeld merk je ongeveer 6 tot 12 maanden de effecten van een filler behandeling.

Voordelen fillers

  • De behandeling tegen rimpels is pijnloos
  • Je ziet direct zichtbaar resultaat van de fillers
  • De effecten van fillers houden 6 tot 12 maanden aan

Kosten botox

De kosten van een filler behandeling variëren tussen de € 400,- en € 3250,-. De kosten van de behandeling hangen af van de soort filler en de hoeveelheid die bij de fillers gebruikt worden.

Wil je meer weten over injectables? Bekijk dan de pagina en lees nog meer informatie over de voordelen, kosten, soorten, resultaten en veelgestelde vragen van fillers. Je kunt ook contact opnemen met een specialist op het gebied van injectables, zoals Annabeth Kroeskop.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden