Maximaal vitaal

Studentist, de tandarts die je nodig hebt!

Studentist, de tandarts die je nodig hebt!

Geplaatst op

Tegenwoordig zijn we erg bewust van het goed verzorgen en onderhouden van je gebit, en dat is maar goed ook! Door je gebit goed te verzorgen voorkom je pijn, problemen en een stinkende adem. Maar je kunt dit helaas niet alleen. Het is belangrijk om regelmatig een goede tandarts te bezoeken die je gebit controleert op plekken die jij zelf niet goed kunt zien. Tevens herkent een tandarts direct een probleem of een aankomend probleem en kan het genezen of op tijd voorkomen worden, voordat het allemaal erger wordt. Daarom is het belangrijk dat je bij een goede professionele tandarts terecht kan, zoals Studentist. Studentist is een tandarts in Amsterdam waar je altijd binnen 1 dag geholpen kan worden en zelfs ’s avonds terecht kan. Ideaal voor studenten en overdag werkende mensen. In deze nemen we dan ook een aantal behandelingen met je door die je hier kunt laten uitvoeren. 

Periodieke controle

Uiteraard kun je bij Studentist altijd terecht voor een periodieke controle. Bij deze controle word je gebit en tandvlees gecontroleerd op hygiëne, slijtage en eventuele gaatjes. De tandarts zal dan beoordelen of er een behandeling en vervolg afspraak gemaakt moet worden. Of zal je vertellen dat je gebit helemaal in orde is en dat je de volgende keer weer welkom bent. Deze afspraak duurt vaak 15 minuten en verloopt geheel pijnloos.

Mondhygiënisten

Bij Studentist is het ook mogelijk om je tanden en mond te laten reinigen door een mondhygienist. Dit is een behandeling die zorgt voor extra sterke tanden en tandvlees en helpt je bij het creëren van een frisse adem. Ook zal een mondhygiënist je advies geven over het juist reinigen van je tanden.

Cosmetische tandheelkunde

Ook kun je buiten gaatjes laten vullen en wortelkanaalbehandelingen ook voor een cosmetische tandheelkunde kiezen. Dit zijn behandelingen die je helpen bij het creëren van een mooi gebit op het moment dat je een tand bent kwijtgeraakt, verwijderd moest worden of wanneer een stuk van je tand is afgebroken. Door middel van implantaten, kronen en bruggen kan de tandarts zorgen voor een stralend goed en nieuw gebit, waarvan men niet door heeft dat niet alles echt meer is. Deze behandelingen kunnen je helpen bij je onzekerheid en zorgen dat je schaamte verdwijnt.

Tot slot

Uiteraard zijn de tandartsen van Studentist geheel voorzien van kennis en professionaliteit en kun je hier terecht voor elk probleem. Maak dus snel een afspraak en laat een controle uitvoeren om te kijken hoe jouw gebit ervoor staat.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden